MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2019-2020 moklo metų foto galerija / VIKTORINA „YRA ŠALIS, KUR UPĖS TEKA“

2020-03-12 mokykloje vyko integruota lietuvių kalbos ir literatūros, istorijos viktorina „Yra šalis, kur upės teka…“, skirta Lietuvos nepriklausomybės 30-osioms metinėms paminėti. Dalyviai  - 8 a b klasės mokiniai.
Viktorinos pradžioje mokiniai klausėsi dainos „Yra šalis, kur upės teka“ (Muz. ir eil. S. Bradūno). Po to perskaitė sukurtus palinkėjimus Lietuvai, žiūrėjo trumpametražį filmą „Kelias į Nepriklausomybę“, aptarė istorinius įvykius, atsakė į pateiktus klausimus. 
Paskui dirbo grupėse ir atsakė į viktorinos klausimus apie Lietuvą, jos žymius žmones bei istorinius įvykius. Apibendrinę ir susumavę viktorinos rezultatus, žinias įsivertino pagal pateiktą lygių lentelę.
Viktorinos pabaigoje visi dalyviai ir stebėtojai širdingai sugiedojo „Tautiška giesmę“. 
Viktoriną organizavo lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Regina Šereikė, istorijos mokytoja metodininkė Irūna Januškevičienė.
2020-03-12 mokykloje vyko integruota lietuvių kalbos ir literatūros, istorijos viktorina „Yra šalis, kur upės teka…“, skirta Lietuvos nepriklausomybės 30-osioms metinėms paminėti. Dalyviai - 8 a b klasės mokiniai. Viktorinos pradžioje mokiniai klausėsi dainos „Yra šalis, kur upės teka“ (Muz. ir eil. S. Bradūno). Po to perskaitė sukurtus palinkėjimus Lietuvai, žiūrėjo trumpametražį filmą „Kelias į Nepriklausomybę“, aptarė istorinius įvykius, atsakė į pateiktus klausimus. Paskui dirbo grupėse ir atsakė į viktorinos klausimus apie Lietuvą, jos žymius žmones bei istorinius įvykius. Apibendrinę ir susumavę viktorinos rezultatus, žinias įsivertino pagal pateiktą lygių lentelę. Viktorinos pabaigoje visi dalyviai ir stebėtojai širdingai sugiedojo „Tautiška giesmę“. Viktoriną organizavo lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Regina Šereikė, istorijos mokytoja metodininkė Irūna Januškevičienė.